• Agroturizam ISTRA PARTNER
  • +385 52 544 400
  • agroistrapartner@gmail.com

Istarski Restoran


OBVEZNA TELEFONSKA REZERVACIJA I NAJAVA DOLASKA


Istarski restoran AGRO je sastavni dio seoskog pansiona ISTRA PARTNER u kojem se nude namirnice prirodnog podrijetla iz vlastitog ili lokalnog uzgoja.

Restoran AGRO u sastavu agroturizma ISTRA PARTNER Bratulići,otvoren je isključivo uz prethodnu najavu dolaska i rezervacije stola za konzumaciju i to najranije u 17,00 h a ostanak odnosno dužina ostanka na konzumaciji uvjetovana je popunjenjem smještajnih kapaciteta što znači da u slučaju popunjenosti dijela smještajnih kapaciteta večera za vanjske goste završava najkasnije u 22,00 h .

Ne postoji istarsko tradicionalno jelo koje se i u našem restoranu ne može kušati, bilo da je već u našoj a la cart ponudi(jelovniku) ili ga pripremamo po posebnoj želji gosta.

Uz uvijek dobar pršut i sireve (kozji,kravlji,ovčji) preko salata od šumskih šparuga ili gljiva iz vlastite priprave preko ručno rađenih kućnih tjestenina koje se pripremaju u umaka od tartufa gljiva ili u umaku od mesa istarskog boškarina pa do janjetine i janjećih kotleta, mesa domaćih kozlića ili odojka na žaru.

Naravno, pri kraju svakog jela, nezaobilazne slastice i domaći kolači te marmelade rađene po posebnim starinskim receptima koje domaćica ljubomorno čuva u svojoj arhivi recepata.

Što se vina tiče, vlasnik zna svojim gostima u šali reći da je vino kuće dobro zbog toga što on prvenstveno - pije a manje zbog samoga gosta, ali istina je da su otvorena vina, malvazije, terana i od prošle godine i rosea, koje u restoranu poslužujemo, vrhunske kvalitete.

Od flaširanih vina, uvijek su u hladnim vetrinama nezaobilazni istarski dragulji : Grotta, Coronica ili  Kozlović, bijela malvazija ili slatki desertni muškat, vina za svačiji i najrafiniraniji okus.

Radno vrijeme restorana

11.06.2020.-31.09.2020.  svaki dan od 17.00 - 22.00 h, mob . 095 22 19 381

REZERVACIJE

Rezervirajte svoj smještaj na vrijeme